Allmänna Villkor

Säljande företag

Picked Last AB
Organisationsnummer
559124-4586

Huvudkontor: Örebro

Postadress:
Picked Last AB
Lakevägen 32F
70510 Örebro

Alla priser är i svenska kronor (SEK) och inklusive moms. Reservation för slutförsäljning, prisuppdateringar och skrivfel.

Säker online-betalning med Klarna

Klarna Checkout gör det enkelt, flexibelt och tryggt för dig att handla på nätet. Genom att besvara ett par frågor identifierar du dig enkelt och du kan välja den betalmetod som passar dig bäst. En finess med Klarna Checkout är att vi skiljer på köp och betalning. Först bekräftar du ditt köp och sedan väljer du hur du vill betala. Antingen med Klarna faktura eller Klarna konto – eller med kort eller banköverföring. Allt är lika säkert. Om du vill kan du koppla en PIN-kod till Klarna Checkout. Genom att ange eller efterfråga information i Klarna Checkout godkänner du våra användarvillkor och vår användning av dina personuppgifter enligt vad som framgår nedan. Genom att använda Klarna Checkout godkänner du Klarna AB:s (556737-0431, Sveavägen 46, 111 34 Stockholm), ”Klarna”, villkor såsom de framgår nedan, inklusive eventuella bilagor eller annat material vartill hänvisas (”Villkoren”). I och med att du anger eller efterfrågar information börjar du använda Klarna Checkout. Därigenom har du också godkänt vår behandling av dina personuppgifter, inklusive möjligheten för oss att överföra uppgifterna till tredje part eller för behandling utanför EU/EES-området. För att få använda Klarna Checkout måste du vara minst 15 år

Leveransvillkor

Frakt och expediering beräknas i kassan. Din beställning skickas som kuvert. Leveranstiden för order gjorda via webshopen är upp till ca. 10 arbetsdagar. Vid jultid kan leveranstiden vara längre vid hög belastning.

Ångerrätt

Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har Du som konsument (gäller ej företag) rätt att frånträda avtalet genom att meddela oss detta inom 14 dagar från mottagandet av varan. För att Du skall kunna nyttja din ångerrätt måste Du returnera varan i oskadat skick, i originalförpackning. Vid nyttjande av ångerrätten är det Du som står för returkostnaden. Innan du returnerar några varor kontakta oss på info@pickedlast.se och meddela att du vill utnyttja ångerrätten. Vi skickar sedan vidare instruktioner vad det gäller retur och återbetalning.

Reklamation

Om du mot förmodan skulle få en felaktig eller defekt vara skall det inom skälig tid meddelas till oss. Vi rättar vi till felet så snabbt som möjligt och skickar dig rätt/ny vara så fort vi mottagit den felaktiga/defekta varan. Vi betalar för returfrakten genom att skicka en adresslapp eller ersätter dina utgifter för returfrakten genom att sätta in pengar direkt på ditt bankkonto. Kontakta oss på info@pickedlast.se.

PUL

När du lägger en order i webshopen uppger du dina personuppgifter såsom namn, adress och organisationsnummer (eller personnummer). Genom att du accepterar våra köpvillkor godkänner du att vi sparar och använder dessa för att fullfölja våra åtaganden mot dig som kund. Som kund har du enligt Personuppgiftslagen (PUL) rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om informationen är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att den ska rättas eller tas bort. Kontakta i så fall oss. Personuppgifterna kan även användas för marknadsföringsändamål, om du inte har begärt spärr för direktmarknadsföring, men vi kommer aldrig att lämna ut dina personuppgifter till tredje part. Om du inte accepterar våra köpevillkor kan du inte heller handla i Picked Last Shop.

Övrigt

Picked Last´s shop förbehåller sig rätten till ändring av all information utan föregående avisering. Vid eventuell slutförsäljning eller om ett försäljningsobjekt utgått, har Picked Last´s shop rätt att häva köpet och återbetala eventuella i förskott inbetalda belopp.