Hello! VAD ÄR PICKED LAST?

Vår Story

Modemärket mot mobbning, uppstartat i Sverige med sina rötter i Minneapolis. Det var under våren 2017 i Minneapolis (USA) som idén till klädmärket mot mobbning, Picked Last väcktes. En spontan idé att kombinera streetwear med antimobbnings fokus växte till allvar och väl hemma i Sverige senare samma år så var klädmärket mot mobbning fött. December 2017 så började vi sälja mössor och under våren 2018 så kom kepsar, t-shirts och hoodies. Vi är ett klädmärke för alla där vår vision och målsättning är att genom mode kunna motverka mobbning.

collage21
WEBBILD55

Picked Last, mer än ett klädmärke.

- Vi vill genom Picked Last skapa ett öppet samtal kring mobbning. Bär du ett klädesplagg ifrån Picked Last så vet folk att där är en person som är med i kampen mot mobbning och den personen accepterar människor för exakt den dom är. Vi vill kombinera vårt budskap med coola, snygga och kvalitativa kläder och accessoarer. Ett streetwear märke med en styrka att förändra.

Vi är ingen trend för stunden eller en limiterad kollektion som säljs under en kort period.

- Vi är ett klädmärke och vi vill ta upp kampen genom mode och kläder. Vi är ingen trend för stunden eller en limiterad kollektion som säljs under en kort period. Vi är här varje dag på året, dygnet runt. Det finns sätt att förebygga mobbning på framgångsrikt oavsett vilken miljö eller plats du är på. Det sättet är att tala om det, lyfta problemet. Ta upp det till ytan, lyfta fram det i ljuset. Inte gömma det bakom hörnet eller sopa det under mattan. Att prata mobbning! Forskning säger att just "prata mobbning" är det bästa sättet att förebygga. Genom Picked Last så kommer du bära vårt märke som är ett statement att du står upp mot mobbning. Det är så att bär man ett klädesplagg med ett budskap, då vill man ju leva upp till det budskapet.

Vi vill skapa en ihållande trend att mobbning är ”ute” och att vara en kompis är ”inne” !

- Vi kan genom klädmärket mot mobbning föra in frågan om mobbning i folks vardag på ett helt nytt sätt som inte gjorts förut. Vi vill skapa en ihållande trend att mobbning är ”ute” och att vara en kompis är ”inne” ! #tillsammansmotmobbning #KINDISCOOL

MORE THAN A BRAND IT'S A STATEMENT MORE THAN A BRAND IT'S A STATEMENT MORE THAN A BRAND IT'S A STATEMENT
MORE THAN A BRAND IT'S A STATEMENT MORE THAN A BRAND IT'S A STATEMENT MORE THAN A BRAND IT'S A STATEMENT

VILKA VI ÄR

Vi är två bästa polare John & Filip som arbetar med Sveriges viktigaste klädmärke. Det gör vi vid sidan utav våra vanliga arbeten och vi båda bär på en dröm att en dag kunna arbeta till 100% med Picked Last. 
Tillsammans med våra familjer och vänner så driver vi The brand against bullying framåt. Här nedanför kan ni se vilka som ingår i vårt team.

John Alvbåge - Father & Friend / Content creator and the mind behind the brand / @j_alvbaage
JD Sanders - Father & Friend / Also a great anti bullying activist and spokes person @pickedlast_jd
Filip Nyängen - Father & Friend / Head of almost everything and the man with a plan @filip_nyangen
Lisa and Lotta - Whifes and mothers / The better halfs of John and Filip. A big part of the development of the brand as thinking mothers with two big hearts @alvbagelisa @lotta0379

YOU ARE THE BRAND - Together against bullying

Prenumerera på nyhetsbrev

Fel: Kontaktformulär hittades inte.

a

Magazine made for you.

Featured:

No posts were found for provided query parameters.

Elsewhere: