filmen

“Mer än bara en reklamfilm”

 

”ETT STATEMENT MOT MOBBNING”

Ja hur går ordspråket egentligen ? Den som väntat på något…

Nu när det är dags att öppna vår nya sajt så är det också premiären för vår reklamfilm.
Vi är några stycken som vet att det har tagit tid, låååååååång tid att komma hit.

Filmen spelades in i december 2020 och efter inspelningen så var det tid för redigering och sen i början av mars 2021 så har filmen varit helt klar men det har inte varit något bra tillfälle att presentera den.

Det är svårt att hitta just en orsak till varför filmen inte presenterats förrän nu. Orsakerna har varit många men nu är vi äntligen här.

Allt startade med ett oväntat möte då John träffade Sami för ca 3 år sen och ett litet frö sattes att en gång i tiden göra något tillsammans med Picked Last. Sen dess har John och Sami haft kontakten och under corona året 2020 så ställde Sami frågan till John om dom inte skulle försöka spela in en första reklamfilm och John blev väldigt glad när han fick frågan och där ifrån gick man ifrån idé till verklighet.

Vem är då John och vem är då Sami kanske ni undrar. John är John Alvbåge som en gång i tiden startade Picked Last och Sami är Sami Joensuu som är en filmskapare som bor i Göteborg men har rötterna i Finland och USA.
Det John och Sami hade gemensamt var sin aktivism mot mobbning och den ligger i grunden till filmen och till deras vänskap.

När Sami och John väl bestämde att filmen skulle göras så var det stora arbetet igång på var sitt håll. John med att hitta spännande personligheter som skulle kunna medverka i filmen och Sami med att organisera själva filmningen.

Tillslut så stod man där i ett industriområde i Frölunda strax utanför Göteborg med Samis filmcrew och med alla fantastiska profiler som ställt upp för att medverka.

åtta fantastiska profiler

 

Vilka är då profilerna som vi fått med oss att medverka i reklamfilmen?
Och hur kom det sig att just dessa personerna är med i filmen?


Det är åtta fantastiska personer ifrån olika platser i landet med olika bakrund och inom olika områden. Vi har med idrottsprofiler ifrån olika sporter, musiker, influencers, lärare och skateboardåkare i videon som är filmad och producerad utav det kreativa produktionsbolaget Kameron Helsinki (mer om dom lite längre ner i denna artikeln).

William Gonzales Persson 26 år ifrån Göteborg – Skateboardåkare.

Anders Iwers 48 år ifrån Göteborg/Stenungsund – Musiker(rockstjärna)/Musiklärare.

Peter Iwers 46 år ifrån Göteborg – Musiker(rockstjärna)/öl bryggare/krögare.

Venla Luukkonen 37 år född i Espoo Finland men är idag bosatt i Örebro – Lärare och tvåfaldig black belt World Champion i Brasiliansk Jiu-Jitsu.

Patric Persson 35 år ifrån Mölndal – En av Sveriges största Padelprofiler, influencer/youtuber.

Kourtni Diane Perry 27 år ifrån Ohio USA – Professionell Basketspelare, power forward i Högsbo Basket i Svenska Basketligan.

Cassandra Jayne Nofuente 27 år ifrån Kanada – Professionell Basketspelare blev vald till Svenska Basketligans bästa försvarare 2020.

Medverkar också i videon gör Picked Last grundare John Alvbåge som är 38 år ifrån Göteborg, idag bosatt i Lindesberg. Fotbollsspelare.

 

 

Mer personliga presentationer utav profilerna som medverkar i videon kommer att komma här på magazinet.

 

Låt oss lite kort berätta vem mannen bakom kameran Sami Joensuu är och vilka Kameron Helsinki är.
först och främst så måste vi på Picked Last säga att vi är otroligt stolta och glada över att ha fått denna möjligheten att samarbeta och arbeta med Sami och Kameron. Otroligt professionella inom sina områden, helt enkelt proffs! Tack – Kiitos !

 

Sami Joensuu

35 år – Filmregissör – Bosatt i Göteborg men är född i Finland men uppvuxen både i USA och i Finland. Sami är ett proffs ut i fingerspetsarna och har hela världen som sin arbetsplats. 
Läs mer om Sami HÄR

Kameron Helsinki

a

Magazine made for you.

Featured:

No posts were found for provided query parameters.

Elsewhere: