Picked last magazine är här

“Picked last, more than a brand it’s a statement”

 

Wow, välkommen!
Så roligt att du har hittat hit till vårt Magazine. Picked Last Magazine ska vara en levande och aktiv del av vår sajt som ska vara till för att lyfta fram spännande personligheter och händelser.

Personligheter som på sitt sätt arbetar mot mobbning och sprider positiva vibbar. Händelser som är på gång eller som vi varit med om.
Här kommer vi också att på ett mer ingående sätt kunna presentera alla nyheter som vad som är på gång in i vår webbshop. Tankar kring nya kollektioner och design och så vidare.

Picked Last Magazine är till för att vi bättre ska kunna visa att vi är något mer än ett klädmärke, vi är klädmärket mot mobbning och på så sätt är vi utav tvekan Sveriges viktigaste klädmärke.

 

”Picked last magazine ska vara en levande och aktiv del av vår sajt som ska vara till för att lyfta fram spännande personligheter och händelser”

 Riktigt roligt att du klickat in dig just här och hittat hit till vår nya sajt. Vi har arbetat länge på att förnya vår hemsida och webbshop. Det tar tid att förändra, så kan man säga 🙂
Vi hade aldrig kunnat göra denna förändringen utan gänget på världens bästa mediabyrå RE Media i Örebro. Framförallt Oskar som är en otroligt duktig kille som har hjälpt oss mycket. Tack Oskar!

Hoppas att du som läsare och förhoppningsvis konsument av våra produkter gillar vår nya sajt. Den ska vara lite mer ”clean” om vi nu kan använda det uttrycket. Helt enkelt en lite fräschare och enklare sajt som man enkelt ska kunna navigera sig igenom.

”Vår nya sajt är starten på något nytt för picked last, the brand against bullying”

 Vår nya sajt är starten på något nytt för oss. Vi kommer att presentera många olika nyheter av olika slag under året och framåt. Ni ska också veta att Picked Last idag drivs som en hobby/sidoprojekt/drömprojekt/ideellt av oss. Vi har inte mycket till ekonomi men med små medel så tror vi att vi tillsammans med dig kan växa och förflytta berg.

Varje köp, verkligen varje köp som görs på vår sajt går rakt in i våra hjärtan. Det är så otroligt stort att kunna se någon bära Picked Last produkter och på så vis ta upp kampen mot mobbning.
Det är nämligen på så vis vi tillsammans kan växa och vi kan belysa och samtidigt attackera mobbning.
Man kan säga att vårt klädmärke bygger på forskning. Forskning kring mobbning säger att det bästa sättet att förebygga är att lyfta ämnet till ytan. Att prata om mobbning och lyfta fram det i rampljuset och inte låtsas att mobbning inte existerar. Det är exakt det vi gör med Picked Last 🙂 bär du ett klädesplagg ifrån oss så tar du ställning och visar det och lyfter fram Picked Last och där är ett samtal kring mobbning fött och på så vis följer vi forskningen.

 

 Tack återigen att du surfat in till vår nya sajt och hit till Picked Last Magazine. #tillsammansmotmobbning

 

 

 

a

Magazine made for you.

Featured:

No posts were found for provided query parameters.

Elsewhere: